Νέα

Bρείτε εδώ ότι νέο συμβαίνει στον κόσμο της Profilco

Μπορείτε να βρείτε την πλήρη λίστα των νέων συστημάτων PROFILCO και προφίλ αλουμινίου στον νέο μας κατάλογο για το 2024.

Κατεβάστε το εύκολα κάνοντας κλικ εδώ ή στην ενότητα Κατάλογοι / Kατέβασμα αρχείων.

Στοχεύοντας στην συνεχή βελτίωση των συστημάτων μας πρόκειται να αναβαθμίσουμε τις θερμομονωτικές ιδιότητες του PR63s ανοιγόμενου συστήματος. Για αυτό τον λόγο θα χρησιμοποιήσουμε προφίλ από πολυαιθυλένιο μέσα στα προφίλ αλουμινίου για να βελτιώσουμε τον συντελεστή θερμομόνωσης του συστήματος. Μετά τις βελτιώσεις ο συντελεστής θερμομόνωσης του συστήματος μειώνεται σε  1,7 έως 2.1 W/m2K σε σύγκριση με τον αρχικό  2,7 W/m2K .

Για την PROFILCO ALUMINIUM SYSTEMS, η Κοινωνική Εταιρική Ευθύνη, αποτελεί κομμάτι της γενικότερης στρατηγικής μας, που προκύπτει από το χρέος μας να στηρίζουμε την κοινωνία κοιτώντας όχι μόνο μπροστά, αλλά και τριγύρω, προσπαθώντας να προσφέρουμε χαμόγελα και κυρίως αναγνωρίζοντας ότι οι άνθρωποι είναι η δύναμή μας.

Με σύγχρονο, μοντέρνο και λειτουργικό σχεδιασμό, φρέσκια εμφάνιση και γενική αναβάθμιση του περιεχομένου, βγήκε στον διαδικτυακό αέρα ο νέος εταιρικός ιστότοπος της εταιρίας PROFILCO ALUMINIUM SYSTEMS. 

Στο πλαίσιο της συνεχούς ανάπτυξης των συρομένων συστημάτων PROFILCO, δημιουργήθηκε ένα νέο σύστημα, το PR32 Thermo.

Στόχος του είναι να καλύψει τις ανάγκες για εξοικονόμηση ενέργειας με την εισαγωγή στην αγορά ενός αξιόπιστου και ταυτοχρονα οικονομικού συστήματος.

H PROFILCO παρουσιάζει στην αγορά το νέο σύστημα στήριξης τζαμιού PR-16.

Το γυάλινο κάγκελο είναι ιδανικό για μπαλκόνια, προσφέροντας ιδιαίτερα αισθητικό αποτέλεσμα, χωρίς να περιορίζει τη θέα και δεν χρειάζεται συντήρηση. Το σύστημα αυτό δέχεται υαλοπίνακα 16mm.